Trajnim “Siguria ushqimore – mbrojtja dhe mirëqënie e popullatës dhe roli i Shoqërisë Civile”

Trajnim “Siguria ushqimore – mbrojtja dhe mirëqënie e popullatës dhe roli i Shoqërisë Civile”

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të programit “Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri (SENiOR-II)”, mbështetur nga Qeveria Suedeze (SWEDEN), si pjesë e Paketës së Trajnimeve për Menaxhimin Mjedisor, organizon trajnimin e rradhës me temë “Siguria ushqimore – mbrojtja dhe mirëqënie e popullatës dhe roli i Shoqërisë Civile”. Qëllimi i këtij trajnimi është ofrimi i njohurive në fushën e sigurisë ushqimore në vendin tonë, njohja me institucionet përgjegjëse për monitorimin dhe…

Read More

Doganat shpallin 33 vende të lira pune/ Detajet si mund të aplikoni

Doganat shpallin 33 vende të lira pune/ Detajet si mund të aplikoni

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave ka shpallur 33 vende të lira pune për pozicione të ndryshme. Sipas njoftimit të Doganave, për pozicionin Përgjegjës Sektori, në Sektorin Task Forcë, në Drejtorinë e Hetimit, Kategoria B. III-a/1 është shpallur një vend vakant. Ndërkohë, një vend i lirë pune është edhe për pozicionin Përgjegjës sektori, në Sektorin e Analizës dhe Raportimit, në Drejtorinë e Hetimit, Kategoria B. III-a/1 dhe një tjetër vend është shpallur për Përgjegjës sektori, në…

Read More