Programet Orientuese për Maturanën Shtetërore 2018

Programet Orientuese për Maturanën Shtetërore 2018

Instituti i Zhvillimit të Arsimit ka bërë publike Programet Orientuese për Maturanën Shtetërore 2018, sipas lëndëve të mëposhtme (klikoni në secilën prej tyre për të shkarkuar programin përkatës): Fizikë bërthamë Gjeografi bërthamë Histori bërthamë Biologji bërthamë Kimi bërthamë Matematikë bërthamë Matematikë bërthamë-Gjimnazet Gjuhësore Teknologji bërthamë Gjuhë shqipe dhe letësi bërthamë Gjuhë shqipe dhe letësi-Shkollat Sportive, Artistike, Profesionale… Histori muzike Ekonomi bërthamë Psikologji Sociologji Turqisht-B2 Italisht-B2 Gjermanisht-B2 Frengjisht-B2 Anglisht-B2 Greqisht-B2 Fizikë e thelluar Gjeografi e thelluar…

Read More

Hapen aplikimet për bursa në të gjitha nivelet në Turqi

Hapen aplikimet për bursa në të gjitha nivelet në Turqi

Përshkrimi i bursave Bursat Turke kanë synim mbështetjen e kandidatëve që duan të ndjekin studimet në nivelin Bachelor, Master ose Doktoraturë në Universitetet në Turqi.   Periudha e aplikimeve: 5 Shkurt-5 Mars 2018 Vlera e bursës: Bursa përfshin një pagesë mujore, akomodim, tarifën e shkollës, kurs 1-vjeçar të gjuhës turke, kostot e udhëtimit dhe sigurimin shëndetësor. Kriteret: Kandidatët që janë diplomuar ose duan të diplomohen nga një institucion arsimor ekuivalent me atë të Turqisë (dmth….

Read More

Mundësi punësimi/ Operator këshillues në ALO 116

Mundësi punësimi/ Operator këshillues në ALO 116

Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 (me tre turne) Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim falas këshillimi dhe referimi për fëmijët kudo në Shqipëri.  Ky shërbim komunikon me fëmijët nëpërmjet numrave: ALO 116 111 – Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë; ALO 116 000 – Linja…

Read More