Lista e universiteteve ku mund të studioni në Gjermani

Lista e universiteteve ku mund të studioni në Gjermani

Në Gjermani ekzistojnë më shumë se 380 universitete të njohura zyrtarisht, të cilat ofrojnë më shumë se 15,000 programe studimi. Më poshtë mund të gjeni një listë me web adresa për disa nga universitetet më të njohura gjermane: Technische Universität München (TUM) (Technical University of Munich) Ludwig Maximilians Universität, Mänchen (University of Munich) Universität Heidelberg Freie Universität Berlin University of Göttingen Aachen University of Technology Berufsakademie Ravensburg Christian-Albrechts-Universität Dortmund University Dresden Technical University Ernst-Moritz-Arndt-University Greifswald Europa-Universität Viadrina…

Read More

Trajnim rajonal 2-ditor në Kukës

Trajnim rajonal 2-ditor në Kukës

Partnerët Shqipëri, në kuadër të Projektit Leviz Albania, organizon trajnimin rajonal dy-ditor me temë “Qeverisja me Pjesëmarrje”, në 15-16 shkurt në Kukës. Pjesëmarrja është e hapur për organizata dhe individë. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi të shprehni interesin duke dërguar një e-mail në adresën mselamaj@partnersalbania.org . Afati i aplikimit: 13 shkurt 2018

Read More

Thirrje për aplikime nga Bashkia Fier

Thirrje për aplikime nga Bashkia Fier

Për të interesuarit e projekteve teatrore dhe produksioneve artistike, Bashkia E Fierit ka hapur thirrjen për periudhat: Maj-Qershor dhe Shtator-Dhjetor 2018. Kjo thirrje shpallet në kuadër të: • Projektit “TORUNEE”- Programi IPA II – Cross Border 2017-2020 (Itali/Shqiperi/Mali Zi), në të cilin BASHKIA FIER është Lead Partner; • Projekteve vjetore të aktiviteteve teatrore që organizon Bashkia Fier/Drejtoria e Artit dhe Kulturës. Për më shumë info; www//bashkiafier.gov.al

Read More

Thirrje për aplikime/ Sekretare në Bordin e Girls Scouts of Albania

Thirrje për aplikime/ Sekretare në Bordin e Girls Scouts of Albania

Vajzat Udhëheqëse të Shqipërisë (VUSH) është një lëvizje vullnetare që i përkushtohet vajzave dhe grave të reja në Shqipëri. Qëllimi i Vajzave Udhëheqese të Shqipërisë është tu sigurojë vajzave dhe grave të reja mundësi për vetë-trajnim për zhvillimin e karakterit, qytetarisë së përgjegjshme dhe shërbim në komunitetin e tyre, si dhe kudo në botë. VUSH synon të jetë kontribut për World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS) nëpërmjet arritjes së vizionit të përbashkët…

Read More

Sesioni informues mbi programet Erasmus+ në Tiranë

Sesioni informues mbi programet Erasmus+ në Tiranë

Data: 13 Shkurt 2018 Vendi: Qendra Rinore e Tiranës, Rruga e Kavajës, pranë Dhomës së Tregtisë të Tiranës Bëhuni pjesë e sesionit informues mbi programet Erasmus +, organizuar nga Shërbimi Kombëtar i Rinisë dhe Përtej Barrierave për të mësuar më tepër mbi mundësitë dhe format e aplikimit për programet Erasmus +. Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Read More