Bursa për kurse verore në Gjermani

Bursa për kurse verore në Gjermani

Njoftim i Ambasadës Gjermane në Shqipëri ++Rihapet aplikimi për bursë për kurse verore në Gjermani nëpërmjet programit BAYHOST++ Afati i fundit i aplikimit 26 Mars 2018! Ky program është i pershtatshëm për të gjithë studentët që kanë mbaruar të paktën një vit studimi dhe zotërojnë të paktën nivelin B1 të gjuhës Gjermane. Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Read More

Konkurs në Shqipëri/ Mësuesi digjital

Konkurs në Shqipëri/ Mësuesi digjital

Në kuadër të javës së mësuesit, 1-7 mars, Portali Shkollor organizon konkursin “Mësuesi digjital” i cili do të zgjidhet nga votimi online. Faza e parë: Mësuesit aplikojnë online në konkurs nëpërmjet formularëve në Portalin Shkollor. Nxënësit mund të sugjerojnë një mësues, mësuesit mund të sugjerojnë një koleg si dhe çdo mësues mund të aplikojë personalisht. Kujdes! – Mësuesit pjesëmarrës në konkurs duhet të jenë përdorues të platformës shkollore albas e-libër dhe të kenë shkarkuar të paktën…

Read More

Trajnim në Elbasan

Trajnim në Elbasan

A jeni një i ri nga zona e Elbasanit, i cili dëshiron që gjërat të ndodhin gjithashtu edhe në komunitetin tuaj – dhe jo vetëm në Tiranë? Bashkohuni me këtë kurs trajnimi kombëtar dhe bëhuni pjesë e lëvizjes së fuqizimit të të rinjve në zonën tuaj! Projekti është organizuar nga Qendra Rinore “Perspektiva” dhe “Projekti Vullnetare Ndërkombëtare Shqipëri” me asistencën financiare të Komitetit Shqiptar të Helsinkit (AHC) me fondet e Bashkimit Evropian.Trajnimi i parë do…

Read More

Mundësi punësimi/ Koordinator projekti

Mundësi punësimi/ Koordinator projekti

Afati pёr aplikim: 20 Shkurt 2018 Organizata: Tdh Delegation in Albania Lloji i punёs: Punonjës OJF-je Si pjesë e njësisë së drejtësisë për të miturit, Terre des hommes Albania po kërkon të rekrutojë një Koordinator Projekti përgjegjës për mbikëqyrjen e ndërhyrjeve të njësisë, duke siguruar që aktivitetet të kryhen në kohë dhe në buxhet dhe në përputhje të plotë me kushtet e donatorëve, të drejtën kombëtare dhe politikat e Terre des hommes. Kualifikimet dhe përvojat: Një diplomë Bachelor…

Read More

Thirrje nga Forumi Evropian për Projekte dhe Talente

Thirrje nga Forumi Evropian për Projekte dhe Talente

THIRRJA PER PROJEKTE PER SERIALET U HAP – Afati Perfundimtar: 23 Shkurt 2018 Çmimi për projektin serial më të mirë : 50.000 Euro Paraqitni projektin tuaj për t’u përzgjedhur në Forumin Evropian të Projekteve dhe Talenteve (2-4 maj 2018), në Lille të Franës. Do të përzgjidhen 15 projekte Më 2 maj 2017, këto projekte do të prezantohen nga prodhuesit e tyre para një audience prej 400 profesionistësh të industrisë. Gjatë dy ditëve në vazhdim Forumi…

Read More