Mundësi punësimi/ Programues të rinj

Mundësi punësimi/ Programues të rinj

Kompania “VIRTUAL Albania” ofron vende pune për “Programues të Rinj”. Personat e interesuar duhet të kenë përfunduar studimet në nje nga Fakultetet e Teknologjive të Informacionit”. Të ketë pasion dhe njohuri të mira programimi. Nuk është e nevojshme eksperienca e punes por projektet e zhvilluara do jene një avantazh për kandidatët aplikantë. Dergoni CV në support@virtual.al

Read More

Bursë e plotë për studimet Master në Itali

Bursë e plotë për studimet Master në Itali

Afati i aplikimit: 31 Maj 2018 Kush mund të aplikojë: studentë ndërkombëtarë Bursa: mbulon 100% të tarifës, equivalente me 14,000 Euro Përshkrimi Shkolla e Biznesit LUISS ka hapur aplikimet për bursa për Master në Menaxhimin e Riskut dhe Sigurimit duke filluar nga 24 shtatori 2018. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash. Kjo bursë financohet nga MAG-JLT Group për një grup të përzgjedhur të kandidatëve aplikantë. Shkolla e Biznesit LUISS zhvillon dhe promovon studime…

Read More

Bursa studimi të plotë në universitetet më të mira ruse

Bursa studimi të plotë në universitetet më të mira ruse

Të dashur maturantë dhe studentë shqiptarë! Dëshironi të studioni në Rusi? Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për fillimin e aplikimeve për përfitimin falas të bursave studimi për në universitetet më të mira ruse për vitin mësimor 2018-2019. Afati i fundit i aplikimit është data 1 mars. Opsionet e mundshme janë studimet bachelor, master, doktoraturë, si edhe programe të tjera. Për listën e specializimeve, procedurën e aplikimit dhe informacione të tjera ju lutemi ta vizitoni linkun më…

Read More