Keni një ide për të pikturuar fasadat e Tiranës? Ja ku të aplikoni!

Keni një ide për të pikturuar fasadat e Tiranës? Ja ku të aplikoni!

Në kuadër të rijetësimit të fasadave të qytetit të Tiranës Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë lajmëron të gjithë piktorët, artistët vizualë dhe studentët e arteve figurative të depozitojnë pranë zyrave tona idetë e tyre për pikturimin e fasadave të qytetit. Afati i fundit i dorëzimit është data 28 shkurt 2018. Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë Adresa: Rruga ’Murat Toptani’, Pedonale, Tiranë Email: albanakozeli@gmail.com

Read More

Thirrje për aplikime/ LEAD Albania 2019

Thirrje për aplikime/ LEAD Albania 2019

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) shpall “Thirrjen për Aplikime” në kuadër të Programit “LEAD Albania 2019”, një Program për Përvojë dhe Zhvillim të Lidershipit në Shqipëri, qëllimi i të cilit është që t’u sigurojë profesionistëve të rinj dhe të talentuar shqiptarë përvoja të drejtpërdrejta në procesin e qeverisjes së Shqipërisë, shoqëruar nga një ndjesi e përfshirjes personale në lidershipin e shoqërisë sonë nëpëmjet një përvoje njëvjeçare, që e vendos përfituesin pranë një pozicioni qeveritar shumë…

Read More

Plotësisht i financuar/ Samiti i të rinjve në Zvicër

Plotësisht i financuar/ Samiti i të rinjve në Zvicër

60 të rinj të moshës 18-23 vjeç do të marrin pjesë në Samitin Global të Rinisë 2018 për një mundësi rinore të financuar plotësisht, një javë me seanca trajnuese, rrjetëzimi dhe seminare. Pjesëmarrësit do të mësojnë aftësi të tilla si fushata, mbledhja e fondeve, menaxhimi i projektit, lidershipi, marrëdhëniet publike, ‘pitching’ dhe plot të tjera! 2018 Changemakers do t’i bashkohen familjes globale të të rinjve që bëjnë një ndryshim në të gjithë botën dhe kanë…

Read More