Praktikë pune e paguar në Komisionin Evropian

Praktikë pune e paguar në Komisionin Evropian

Komisioni Evropian ofron një praktikë 5-mujore të paguar, që fillon në 1 Mars ose në 1 Tetor 2018. Përfituesit do të marrin një pagë mujore prej 1,176.83 € dhe rimbursimin e shpenzimeve të udhëtimit, sigurimin shëndetësor etj.  Nëse ju jeni një nga kandidatët e zgjedhur ju do të keni mundësinë të keni eksperiencë në mjedis ndërkombëtar dhe shumëkulturor. Ky mund të jetë një hap i rëndësishëm për karrierën tuaj të mëtejshme. Janë 1300 vende të lira…

Read More

Thirrje për shprehje interesi – OJF më të fuqishme për transparencë në shëndetësi

Thirrje për shprehje interesi – OJF më të fuqishme për transparencë në shëndetësi

Partnerët Shqipëri nis këtë vit me një nismë të re të titulluar OJF më të Fuqishme për Transparencë në Shëndetësi. Nëpërmjet kësaj nisme, PSH do të fuqizojë organizatat që punojnë në fushën e shëndetësisë për të rritur rolin dhe pjesëmarrjen e tyre aktive në rritjen e transparencës dhe uljen e praktikave korruptive në sistemin shëndetësor. Për më tepër, projekti do të fuqizojë OJF-të të rrisin rolin e tyre mbikqyrës për të kontribuar në zbatimin efektiv të…

Read More

Thirrje për projekt-propozime

Thirrje për projekt-propozime

THIRRJE PËR PROJEKT-PROPOZIME KOMISIONI EVROPIAN Ide nga zhvillimi dhe shkallëzimi i Evropës Ky thirrje për propozime ka të bëjë me zhvillimin e mëtejshëm dhe shkallëzimin e “Ideve nga Evropa”, një nismë e zhvilluar nga Komisioni Evropian në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë Holandeze të Ekonomisë dhe të Dërguarit e NVM-ve. Number: 279/G/GRO/SME/17/C/019a Afati i fundit: 15/03/2018 Më shumë info, klikoni linkun: https://goo.gl/EvSQf2

Read More

Konkurs në Shqipëri/ “Unë Besoj”

Konkurs në Shqipëri/ “Unë Besoj”

Një thirrje e atyre të rinjve që zgjedhin të ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri, që besojnë ende tek potencialet e këtij vendi, një thirrje për zhvillimin social, ekonomik dhe demokratik të vendit. Nëse ke një mesazh për të përcjellur dhe beson tek vendi yt, apliko tani për konkursin “Unë Besoj”. Çmime dhe promovim për esetë dhe video-mesazhet më të mira. Për më shumë ndiq linkun >>> https://goo.gl/RjP8oD >>> TEMA <<< “Unë Besoj” është një…

Read More