Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Po kërkoni mënyra të reja për të praktikuar anglishten? Shikoni një nga burimet falas të renditura më poshtë! • Talk English – e shkëlqyer për të gjitha nivelet, mund të bëni diktime, të përshkruani foto dhe të bëni kuize! https://buff.ly/2DCmh0e • ELLLO – e ndarë në nivele, platformat ju lejojnë të dëgjoni thekse të ndryshme të gjuhës angleze: https://buff.ly/2DElrjL • TEDEd – një videotekë e tërë për nivelin e përparuar, që përfshin ushtrime për kuptimin dhe diskutime: https://buff.ly/2DFMD1e…

Read More

Mundësi Punësimi Elektricist / Teknik IT

Mundësi Punësimi Elektricist / Teknik IT

Përmbledhja e Pozicionit: Elektricisti/Teknik IT është një figurë profesionale që ka njohje të përgjithshme në elektroteknike, kryesisht elektroniken dhe sistemet IT, të impianteve rezidenciale, industriale dhe makinerive elektrike, është në gjendje të zhvillojë dhe instalojë impiante elektrike, sistemet IT, iluminoteknike, citofonie, videocitofonie, sisteme të alarmeve, kamerave, dhe i afte ne konfigurimet baze. Detyra dhe Përgjegjësi: Elektricisti/Teknik IT duhet të jetë njohës i mirë i vizatimeve dhe skemave elektronike/elektrike, të jetë i vëmendshëm dhe i kujdesshëm…

Read More

Thirrje/ Programi Vullnetar EVS

Thirrje/ Programi Vullnetar EVS

Aplikoni ne programin European Voluntary Service, EVS (Sherbim Vullnetar Europian) PVN eshte akredituar si organizate derguese. Per me shume info dhe asistim kontaktoni ne pvnoutgoing@gmail.com Burime per te gjetur mundesi te EVS European Youth Portal https://europa.eu/youth/volunteering/project_en… Te tjera: https://europeanvoluntaryservice.org/ fb: https://www.facebook.com/FindYourEVS/… FB page: Discover the EVS https://www.facebook.com/Discover-the-EVS-European-Volunta…/ Grupe FB : EVS vacancy/ European Voluntary Service https://www.facebook.com/groups/EVS.vacancy/ https://www.facebook.com/groups/22283221467/ https://www.facebook.com/groups/139253592803378/ https://www.facebook.com/groups/EuropeanVoluntaryService/ Share This:

Read More