Thirrje nga Ambasada Amerikane/ Mundësi shkëmbimi artistik

Thirrje nga Ambasada Amerikane/ Mundësi shkëmbimi artistik

Jeni një muzikant/e  i/e talentuar dhe në kërkim të gjërave të reja  i/e moshës 19 – 35 vjeç? A keni ju përkushtimin për t’i shërbyer komunitetit ku jetoni? Programi OneBeat është një shkëmbim artistik unik i cili do t’ju japë mundësinë të eksploroni tradita të reja muzikore me muzikantë e artistë të tjerë të talentuar nga e gjithë bota. Ju ftojmë të aplikoni: http://1beat.org/apply/

Read More

Mundësi punësimi/ Shitës dyqani me pakicë

Mundësi punësimi/ Shitës dyqani me pakicë

Shites Dyqani me pakice Departamenti i Shitjeve Kompania Nettrade Albania e cila menaxhon disa platforma te shitjeve online ne Shqiperi, si www.dyqantaxi.com , www.simjalti.al , www.bukinist.al ,www.idedhuratash.al etj kerkon te zgjeroje stafin e saj ne qytetin e Tiranes duke shtuar nje shites te ri: Pershkrimi i punes: Shitesi i DyqanTaxi ka per qellim ti pergjigjet pyetjeve te klienteve dhe ti drejtoje ata tek produkti qe duan te blejne. Te inkuroje klientet te bejne blerjen me te pershtatshme per ta. Detyrat kryesore: -Asistenca…

Read More

Thirrje për Ekspertë të Forcimit Institucional dhe Qëndrueshmërisë Organizative të Organizatave të Shoqërisë Civile (OShC)

Thirrje për Ekspertë të Forcimit Institucional dhe Qëndrueshmërisë Organizative të Organizatave të Shoqërisë Civile (OShC)

Qendra Rajonale e Mjedisit në Shqipëri (REC-Shqipëri) është duke zbatuar programin “Mbështetje për Organizatat e Shoqërisë Civile në fushën e Mjedisit në Shqipëri (SENiOR-II) i financuar dhe mbështetur nga Qeveria Suedeze (SWEDEN). Ky program, si vazhdim i një programi të mëparshëm synon të mbështesë organizatat e shoqërisë civile në dy drejtime kryesore, rritjen e kapaciteteve dhe mbështetjen financiare. Një nga drejtimet kryesore të mbështetjes së shoqatave është dhe forcimi i tyre si institucione e rritja…

Read More