Recital Solistik – Artistët e Rinj Mbështesin Edukimin e Artit

Recital Solistik – Artistët e Rinj Mbështesin Edukimin e Artit

Organizata CoDe Albania – Coherent Development Albania me fokus fuqizimin e të rinjve, do të organizojë me datë 9 janar 2018, ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve – Tiranë, Koncertin Recital me sloganin: “Artistët e Rinj mbështesin Edukimin e Artit te fëmijët”. 20 artistë të rinj do të performojnë në Koncertin Recital, për të mbledhur të ardhura për blerjen e pajisjeve muzikore për zhvillimin e kurseve të Artit për fëmijë dhe…

Read More