Recital Solistik – Artistët e Rinj Mbështesin Edukimin e Artit

Recital Solistik – Artistët e Rinj Mbështesin Edukimin e Artit

Organizata CoDe Albania – Coherent Development Albania me fokus fuqizimin e të rinjve, do të organizojë me datë 9 janar 2018, ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve – Tiranë, Koncertin Recital me sloganin: “Artistët e Rinj mbështesin Edukimin e Artit te fëmijët”. 20 artistë të rinj do të performojnë në Koncertin Recital, për të mbledhur të ardhura për blerjen e pajisjeve muzikore për zhvillimin e kurseve të Artit për fëmijë dhe…

Read More

TRAJNIME FALAS PER “FINANCE” EDHE “ADMINISTRIM PUBLIK”

TRAJNIME FALAS PER “FINANCE” EDHE “ADMINISTRIM PUBLIK”

Akademia Profesionale Elita   organizon 2 trajnime 1-ditore perkatesisht ne fushen e “finances” edhe “administrimit publik”. Secili nga trajnimet zgjat 8 ore nga ora 10.00 deri ne oren 18.00 ne ambientet e Tirana International (15 kateshi) kati 2. Ne fund do pajiseni me certificate pjesmarrje. Ne po te njejten dite do te shperndahen  bursa per pjesmarresit ne deget 5-mujore te “Finances” dhe “Administrimit Publik” . Fillimi i trajnimit: 23 Dhjetor 2017. Trajnimet do te jene falas! …

Read More