Takim informues në Tiranë për prezantimin e Programit të Praktikave të Biznesit Gjerman

Takim informues në Tiranë për prezantimin e Programit të Praktikave të Biznesit Gjerman

Fakulteti i Ekonomisë në bashkëpunim me Programin e Internshipit të Biznesit Gjerman dhe DIHA, organizojnë takimin informues, ditën e mërkurë, datë 25.10.2017, ora 12:30 Salla A201 Koordinatorë dhe ish praktikantë të këtij programi do të vijnë në një takim me të gjithë studentët dhe Alumnin e Fakultetit të Ekonomisë, që janë të interesuar për t’u informuar rreth kësaj mundësie bursash dhe mënyrës së aplikimit në program. Në kuadër të këtij programi çdo vit përzgjidhen në…

Read More

“Studime në Francë”/ Event informues në Tiranë

“Studime në Francë”/ Event informues në Tiranë

Të studiosh në Francë ? Një shans ! Ambasada e Francës dhe Hapësira Campus France Shqipëri organizojnë sallonin “Studime në Francë”, të premten 27 tetor 2017, duke filluar nga ora 14:00, në hollin e Fakultetit të Ekonomisë të Universitetit të Tiranës. Shumë universitete dhe Grandes Ecoles franceze do të jenë të përfaqësuara, sikurse edhe Hapësira Campus France. Lista e institucioneve pjesëmarrëse: • Universiteti i Bordeaux-së /ESPE Aquitaine (Shkolla e Lartë e Profesoratit dhe e Arsimit)…

Read More

Programi i bursave Sur-Place të Fondacionit Konrad Adenauer

Programi i bursave Sur-Place të Fondacionit Konrad Adenauer

Fondacioni Konrad Adenauer synon të kontribuojë në ndërtimin e një shoqërie civile e demokratike në Republikën e Shqipërisë, ku gjithësecili respekton të drejtat e bashkëqytetarëve, ku ata që ndihen më të fortë kujdesen edhe për nevojat e më të dobtëve dhe ku çdokush e kupton shtetin si një kornizë mbështetëse, nëpërmjet të cilit çdo individ mund të shpalosë e të zhvillojë aftësitë e tij në mënyrë të ndershme, të drejtë e të barabartë. Për këtë…

Read More