Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Programi Community Solutions, financuar nga Zyra për Arsimin dhe Kulturën e Departamentit të Shtetit, u jep mundësinë drejtuesëve më të mirë dhe të dalluar të komuniteteve nga e gjithë bota, të marrin pjesë në një program shkëmbimi për zhvillimin e tyre profesional, që përfshin edhe një përvojë thelbësore njohurish në Shtetet e Bashkuara. Jeni të interesuar? Shihni kriteret që kërkohen dhe aplikoni tani në këtë LINK

Read More

Konkurs/ Pyet Gjysherit 2

Konkurs/ Pyet Gjysherit 2

Konkurs në multimedia (video ose/dhe audio kreative) Motivimi Pas edicionit të parë të konkursit “PYET GJYSHËRIT” 2016 që shpalli 7 fitues, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) hap sërish thirrjen për aplikime për edicionin e dytë të konkursit nga data 18 Shtator – 31 Tetor 2017. Këtë vit konkursi “PYET GJYSHËRIT 2” do të ketë në fokus jo vetëm ngjarjet por edhe objektin që tregon një histori personale dhe synon t’ju ofrojë gjimnazistëve shqiptarë…

Read More

Event për prezantimin e Botimit: “Të Rinjtë për Shqipërinë”

Event për prezantimin e Botimit: “Të Rinjtë për Shqipërinë”

Ditën e enjte, më datë 28 shtator 2017, ora 16:00, në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim” CoDe Albania – COHERENT DEVELOPMENT ALBANIA, organizon në ambientet e saj një event me qëllim prezantimin e Botimit me titull: ‘Të Rinjtë për Shqipërinë’. Ky botim është realizuar nga CoDe Albania, në sajë të kontributit të 7 autorëve ekspertë të fushave të ndryshme: znj. Lindita Komani; z. Nest Zefi; znj. Argita Zalli; znj. Detina Zalli; znj. Arjana…

Read More

Praktikë në European Movement Albania

Praktikë në European Movement Albania

EMA (European Movement Albania) hap Thirrjen për Praktikën 3-mujore për periudhën tetor-dhjetor 2017, duke ju ofruar një mundësi për hulumtim më të gjerë në fushën e procesit të integrimit të vendit dhe politikave të BE-së. Në përfundim të praktikës, mundësohet dhe pajisja me një Certifikatë dhe Vërtetim Praktike. KUSH mund të aplikojë? Të gjithë të rinjtë… – që janë të paktën në vitin e tretë të studimeve universitare me fokus (drejtësi, shkenca sociale dhe ekonomike,…

Read More

Mundësi karriere në Gjermani/ Panair virtual falas

Mundësi karriere në Gjermani/ Panair virtual falas

Jeni në kërkim të një sfide profesionale? Panairi virtual #trainedingermany është mundësia juaj të informoheni rreth mundësive për karrierë në kompani gjermane, lokale apo ndërkombëtare në Shqipëri dhe Kosovë. Dhe kjo e gjitha nga kompjuteri juaj, kudo që ndodheni. Pjesëmarrja është falas. / 28 shtator 2017 . Për t´u regjistruar vizitoni këtë LINK

Read More

Kurs trajnimi falas në Shqipëri

Kurs trajnimi falas në Shqipëri

Forcimi i Kapaciteteve në Fushën e Trashëgimisë Kulturore nëpërmjet Kurseve të Trajnimit Kombëtare – “Analizë Strukturore dhe Metoda Përforcuese si dhe Teknika të Muraturave në Ndërtesat Historike”. Instituti i Monumenteve të Kulturës “Gani Strazimiri” (IMK),  ka kënaqësinë të njoftojë se në datat 30 Tetor – 10 Nëntor do të zhvillohet kursi i trajnimit kombëtar: Forcimi i Kapaciteteve në Fushën e Trashëgimisë Kulturore nëpërmjet Kurseve të Trajnimit Kombëtare –  “Analizë Strukturore dhe Metoda Përforcuese si dhe Teknika të…

Read More

Workshop-i XI i Kërkimeve Ekonomike të Evropës Juglindore

Workshop-i XI i Kërkimeve Ekonomike të Evropës Juglindore

Banka e Shqipërisë ka kënaqësinë të njoftojë organizimin e Workshop-it XI të Kërkimeve Ekonomike të Evropës Juglindore, i cili do të zhvillohet në datat 4 dhe 5 dhjetor 2017 në Tiranë. Ky workshop synon të sigurojë një forum diskutimi të punëve kërkimore inovative dhe të nxisë shkëmbimin e pikëpamjeve midis kërkuesve të Bankës së Shqipërisë, të bankave qendrore të rajonit e më gjerë, si edhe të institucioneve financiare e akademike vendase dhe të huaja. Ftojmë…

Read More

Thirrje për Vullnetarë

Thirrje për Vullnetarë

eni të ndjeshëm në zhvillimin e të rinjve, përgatitjen e tyre për të përballuar sfidat duke arritur potencialin të plotë? Duke u bërë vullnetar në klasat e shkollave të mesme të rrjetit JA ju do të luani një rol kyç në zhvillimin e të rinjve shqiptarë. Vullnetarët e JA janë pjesë në programet e klasave të 11ta dhe 12ta dhe japin modelin praktik të njohurive mbi edukimin financiar, sipërmarrjes dhe zhvillimit të karrierës, duke fuqizuar…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs shtatë javor, aplikantët do të mësojnë përvojën e përdoruesit dhe aftësitë e dizajnit  të përdoruesit për të pasur sukses si menaxher produkti, zhvillues dhe projektues. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 3 orë/javë Tema: Arti dhe kultura Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More
1 2