Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve në Korçë

Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve në Korçë

Akademia e te Drejtave te Minoriteteve kete vite do te vije ndryshe nga heret e tjera. Nje bashkepunim i Albania Human Rights Group(AHRG)me rrjetin Kombetar te Edukatoreve Bashkemoshatar (Y-PEER Albania) dhe Albania Community Assist (ACA) per te sjell nje nderthurje mes edukimit mbi te drejtave te njeriut dhe venia ne praktik e aftesive te edukatoreve bashkemoshatar. Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve Voskopojë-Korçë 2-8 Shtator 2017 Format Aplikimi Afati Dorëzimit: 22 Gusht 2017…

Read More

Mundësi punësimi si koordinator projekti

Mundësi punësimi si koordinator projekti

Njoftim pune: Koordinator/e projektesh Shoqata “Together for Life” është një organizatë jofitimprurëse e cila ka si mision të promovojë dhe mbrojë të drejtat e njeriut, sidomos të shtresave të margjinalizuara duke ofruar mbrojtje, shërbime dhe programe me qëllim integrimin e tyre në jetën shoqërore. Ata kërkojnë një koordinator/e projekti të përgjegjshëm, i/e cili/a do të zbatojë, drejtojë dhe organizojë aktivitetet e projektit në bashkëpunim me dhe nën drejtimin e menaxherit të projekteve, duke synuar për…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për dizajnër grafik

Konkurs ndërkombëtar për dizajnër grafik

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: dizajner grafik Çmimi: një poster do të shpallet si projekt fitues dhe do të marrë njohje shtesë DIMAD dhe Këshilli i Qytetit të Madridit, të mbështetur nga Forumi i Biznesit për Madridin, ftojnë të gjithë dizajnuesit grafik të marrin pjesë në ekspozitën e parë të hapur të posterit “Madrid Gráfica” me moton “The Light City”. Konkursi është krijuar për të rritur ndërgjegjësimin për çështjet…

Read More