Mundësi punësimi në Lezhë

Mundësi punësimi në Lezhë

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Projektit të USAID-it “Drejtësi për të Gjithë” dhe Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lezhë kërkohen kandidatë të kualifikuar për dy pozicionet e mëposhtme: Pozicioni: Nëpunës Gjyqësor për Marrëdhëniet me Median dhe Publikun Kohëzgjatja e shërbimit: Fillimisht me një afat 6 mujor Kualifikimet Minimale: –Diplomë Master në Drejtësi ose Shkenca Komunikimi/ Gazetari; –Praktikë profesionale ose çdo lloj përvoje tjetër profesionale që lidhet me gjykatën; –Njohuri shumë të mira të rregullave dhe procedurave…

Read More

Samit katër ditor në Hungari

Samit katër ditor në Hungari

Si mund ta ndryshojmë botën? Si mund të trajtojmë problemet e rënda globale me të cilat ballafaqohemi? Sipërmarrësit socialë po zhvillojnë modele të reja biznesi për të gjetur përgjigje për këto pyetje. SAP, mbështet këta sipërmarrës socialë të rinj në Evropën Qendrore dhe Lindore me programin STARTERY CENTRAL & EASTERN EUROPE, duke i ftuar ata në një samit 4 ditor intensiv dhe inovativ. Për të aplikuar klikoni këtu

Read More

Thirrje e hapur për hulumtues të rinj

Thirrje e hapur për hulumtues të rinj

Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) hap Thirrjen për Hulumtues të rinj, të cilët kanë dëshirë të angazhohen në përgatitjen e tre hulumtimeve të fokusuara në fushat tematike: 1. Migrimi, kthimi dhe re-integrimi i të rinjve; 2. Bashkëpunimi rinor rajonal; 3. Bashkëpunimi Ekonomik Rajonal: flukset e shkëmbimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor, BE-së dhe të Vendeve të Treta. Për çdo hulumtim do të përzgjidhet një hulumtues, i/e cili/a do të angazhohet për një periudhë dy…

Read More

Studime me bursë në Universitetin e Kembrixh-it

Studime me bursë në Universitetin e Kembrixh-it

Afati i aplikimit: për maturantët – 15 Tetor 2017, për studentët – 6 dhjetor 2017 Vendndodhja: Universiteti i Cambridge, Mbretëria e Bashkuar Jepen rreth 400 bursa në vit dhe mbështeten 1100 deri 1400 nxënës çdo vit nga 85 vende të botës. Gjatë historisë së saj mbi 30 vjet të ofrimit të bursave në Universitetin e Kembrixhit, Trusti ka dhënë gjithsej 18,000 bursa për studentët ndërkombëtarë. Aplikimet: Të gjitha bursat kërkojnë që të aplikoni në Universitetin e Kembrixhit…

Read More

Kurs online falas mbi menaxhimin e parave publike

Kurs online falas mbi menaxhimin e parave publike

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të shqyrtojnë dhe kuptojnë se si mund t’i menaxhojnë paratë publike në mënyrë efektive për të krijuar dhe demonstruar vlerën për qytetarët. Ky kurs do të fillojë më 11 shtator 2017 dhe do të zhvillohet 3 herë në javë me leksione në gjuhën angleze. Në fund të kursit mund të pajiseni me çertifikata. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu  

Read More

Konkurs ndërkombëtar për idetë më të mira

Konkurs ndërkombëtar për idetë më të mira

Afati i aplikimit: 1 mars 2018 Kush mund të aplikojë: çdo individ, organizatë ose qeveri që ka një zgjidhje inovative dhe praktike për nevojat dhe problemet e strehimit nga çdo vend i botës Çfarë ofrohet: një çmim prej 10,000 GBP Aplikimet tashmë janë hapur për konkursin e World Habitat Awards 2017-2018, për zgjidhje praktike, inovative dhe të qëndrueshme për çështjet aktuale të strehimit në mbarë botën. Çmimet Botërore Habitat u krijuan në 1985 nga Fondacioni…

Read More

Kurs online falas mbi studimet në internet

Kurs online falas mbi studimet në internet

Kursi do t’ju prezantojë aftësitë dhe mjetet thelbësore që ju nevojiten për të studiuar në mënyrë efektive në internet. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kohëgjatja: 2 javë Itensiteti: 2 orë në javë Tema: Mësimi Online: Menaxhimi i Identitetit tuaj Institucioni: Universiteti i Leeds dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Studime doktorature me bursë në Itali

Studime doktorature me bursë në Itali

Afati i fundit i aplikimit: 1 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë kandidatët që marrin diplomën deri më 31 tetor 2017 Bursa ofron: rreth 1100 euro në muaj Universiteti Cattolica di Milano dhe Universiteti i Milanos – Bicocca ofrojnë një bursë për studime Ph.D. në Programin në Ekonomi dhe Financa. Ky program bazohet në përvojën jo vetëm të “Programit të diplomuar në ekonominë publike”, por edhe të doktoraturës. Kohëzgjatja e Ph.D është tre vjet,…

Read More