Mundësi punësimi në Kanada

Mundësi punësimi në Kanada

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: kandidatët nga e gjithë bota Çfarë ofrohet: bursë vjetore prej 25,000 USD Universiteti i Otavës ka hapur aplikimet për pozicionet PhD për aplikantët nga e gjithë bota. Universiteti kërkon një student të diplomuar të doktoraturës shumë të kualifikuar dhe të motivuar për të punuar në një projekt hulumtimi të titulluar “Modulimi i mikrobiotës së gutit të njeriut duke përdorur psikobiotikë” Nga Dr. Riadh Hammami. Qëllimi i pozitës…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Aplikantët do të mësojnë të flasin, të shkruajnë dhe të kuptojnë gjuhën e dytë zyrtare të Holandës me këtë kurs online. Kursi fillon në 9 tetor 2017. Kohëzgjatja e kursit është 3 javë me një itensitet 3 herë në javë. Gjuha  e leksioneve është gjuha angleze dhe në fund të kursit jepen çertifikata. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu  

Read More

Mundësi studimi me bursë në Universitetin e Sidneit

Mundësi studimi me bursë në Universitetin e Sidneit

Universiteti i Sidneit është një universitet australian i kërkimit shkencor në Sydney, Australi. E themeluar në vitin 1850, është universiteti i parë i Australisë dhe konsiderohet si një nga universitetet kryesore të vendit. Bursa e Universitetit të Sidneit mbështet studentët me aftësi të shkëlqyera akademike që janë përballur me sfida të rëndësishme, të tilla si çështjet financiare, mjekësore ose të aftësisë së kufizuar, kanë statusin e refugjatëve ose jetojnë në një zonë rurale. Niveli i…

Read More

Kurs online falas mbi menaxhimin e financave

Kurs online falas mbi menaxhimin e financave

Në këtë kurs dyjavor, aplikantët do të mësojnë se si parashikimi dhe menaxhimi i financave mund të çojnë në një biznes fitimprurës dhe të qëndrueshëm. Kohëzgjatja e kursit është 2 javë me një itensitet 2 herë në javë. Gjuha  e leksioneve është gjuha angleze dhe në fund të kursit jepen çertifikata. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Mundësi studimi me bursë në Skoci

Mundësi studimi me bursë në Skoci

Afati i fundit i aplikimit: 27 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 2,500 GBP në vit Aplikimet janë hapur për bursën Zenith Undergraduate në Universitetin Robert Gordon në Mbretërinë e Bashkuar. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash. Universiteti Robert Gordon, zakonisht i referuar si RGU, është një universitet publik në qytetin e Aberdeen, Skoci. Zenith Oilfield Technology funksionon në sektorin e ngritjes artificiale të industrisë globale…

Read More

Kurs online falas mbi trajtimin e kancerit

Kurs online falas mbi trajtimin e kancerit

Në këtë kurs dyjavor, aplikantët do të shqyrtojnë përdorimin e ilaçeve në trajtimin e kancerit dhe si të ndërmarrin hapat e parë drejt shkrimit shkencor. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kursi është falas dhe pritet të zgjasë 2 javë me një itensitet prej 2 orësh në javë. Të gjitha leksionet do të zhvillohen në gjuhën angleze. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Studime me bursë në Australi

Studime me bursë në Australi

Universiteti Monash është renditur në krye të  universiteteve botërore sipas renditjeve të  Universiteteve të Arsimit të Lartë. Në Monash, ata përpiqen të sigurohen që studentët të kenë mundësinë të ndjekin karrierën që ata dëshirojnë. Për të studiuar në Universitetin Monash, studenti duhet të plotësojë kërkesat minimale të gjuhës angleze. Aplikimi duhet të përfshijë një raport origjinal testimi që plotëson rezultatet minimale të listuara më poshtë – IELTS (Sistemi Ndërkombëtar i Testimit të Gjuhës Angleze – Akademik)…

Read More