Praktikë e paguar në Londër

Praktikë e paguar në Londër

Afati i aplikimit: 26 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentë dhe të diplomuar në nivele të ndryshme të studimeve akademike, duke përfshirë ato në programet bachelor, master dhe PhD Përfitimet: rreth USD 2592.11 në muaj Ju do të punoni si pjesë e Ekipit të Programit të IÇK-së në projektet e hulumtimit dhe angazhimit që lidhen me efektivitetin e qeverisë. Kjo perfshin: Bazat e Ndikimit Publik (një kornizë që shpjegon se sa në mënyrë efektive…

Read More

Kurs online falas në programim

Kurs online falas në programim

Në fund të kursit, do të keni një lojë të plotë që mund të luhet në një telefon apo tabletë Android ose në kompjuterin tuaj. Kursi do të fillojë më 4 shtator 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Filloni programimin Institucioni: Universiteti i leximit dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Afati i fundit i aplikimit: 04 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Përfitimet: Pagesa prej 2,222 euro në vitin e parë, duke arritur në 2,840 euro në vitin e kaluar Instituti për Fizikë të Energjisë së Lartë të Universitetit të Amsterdamit ka kënaqësinë të shpallë hapjen e aplikimeve për studime PhD në projektin e Fizikës së Neutrinos me teleskopin neutrino të detit të thellë KM3NeT / ORCA. Këto studime janë të hapura për studentët…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si bashkë-krijimi i qytetarëve është kyç në bërjen e qyteteve më të qëndrueshme në mbarë botën . Ky kurs do të fillojë më 10 tetor 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 6-8 orë/javë Tema: Studime Mjedisore Institucioni: Delft University of Technology, Universiteti Wageningen & Research dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 10 tetor 2017 Kërkesat e aplikimit: Bachelor / niveli universitar në:…

Read More

Mundësi praktike nga BBC

Mundësi praktike nga BBC

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: avokatë nga të gjitha fushat Përfitimet: 32.000 euro në vit BBC është duke kërkuar për katër të diplomuar të LPC të cilët mund të fillojnë punën  në shtator 2019. Kandidatët e suksesshëm për skemën e trajnimit ligjor të BBC-së 2019 do të kenë mundësinë të punojnë si pjesë e ekipit të zgjeruar ligjor të BBC-së për dy vjet trajnime të shkëlqyera dhe përvojë unike…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë Përfitimet: mbulimi i plotë i shkollimit, shpenzimet e jetesës dhe sigurimi shëndetësor Universiteti i Adelaide ofron Adelaide Scholarships International (ASI) për të tërhequr studentë të nivelit të lartë pasuniversitar në fushat e fuqisë kërkimore në Universitetin e Adelaide për të mbështetur përpjekjet e saj kërkimore. Universiteti i Adelaide konsiderohet gjerësisht si një nga universitetet kryesore të Australisë dhe është universiteti i tretë…

Read More