Kurs online falas mbi zhvillimin demokratik

Kurs online falas mbi zhvillimin demokratik

Aplikantët do të mësojnë për nxitësit e zhvillimit demokratik në Afrikën bashkëkohore. Kursi do të fillojë më 26 shtator 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Shkencat shoqërore Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Masaçusetsit (MIT) dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 26 shtator 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar. Pasi aplikanti të aplikojë…

Read More

Bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës

Bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Lubjanës, Slloveni. Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Lubjanës, në Slloveni, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e stafit akademik për trajnim; Kohëzagjatja e bursave: – 5 ditë…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në kursin gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë se si t’i përshtatin ndërtesat në mënyrë të qëndrueshme duke aplikuar mjete drejtuese në rastet e jetës reale në mjedisin e ndërtuar. Ky kurs do të fillojë më 20 shtator 2017. K0hëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Delft University of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 20 shtator 2017 Kërkesat Njohuri në fushën e mjedisit të ndërtuar. Si…

Read More

Vendet që ofrojnë mundësi punësimi dhe sektorët përkatës

Vendet që ofrojnë mundësi punësimi dhe sektorët përkatës

Ju mund të kërkoni mundësi të reja, zbulime, emocione ose kultura, të zhvilloni vetveten ose aftësitë tuaja gjuhësore. E gjitha ç’ka ju duhet të bëni është të shkoni dhe gjeni veten jashtë vendit! Mundësia e punës jashtë vendit nuk është vetëm shumë tërheqëse, por shumë e mundur në ditët e sotme. Globalizimi ka bërë të mundur – dhe të domosdoshme – që të huajt të mbushin pozicionet vakante të punës. Kompanitë janë vazhdimisht në kërkim të…

Read More

Kurs online falas mbi tregjet financiare

Kurs online falas mbi tregjet financiare

Në këto tridhjetë deri në dyzet orë, aplikantët do të mësojnë rreth strukturës dhe dizajnit të tregjeve financiare globale dhe institucioneve të tilla si bankat dhe agjencitë e vlerësimit të kreditit. Kohëzgjatja: Vendoset nga aplikanti; Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë Itensiteti: 30-40 orë/javë Tema: Ekonomia dhe Financat Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendoset vetë Kërkesat e aplikimit: Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e…

Read More

Kurs online falas mbi privatësinë

Kurs online falas mbi privatësinë

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të shqyrtojnë çështjet e privatësisë së një bote të ndërlidhur. Ky kurs do të fillojë më 3 tetor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Shkencat shoqërore Institucioni: Universiteti Cornell dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 3 tetor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar….

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs ju do të merrni një hyrje në bazat e Malajit dhe të zbuloni më shumë rreth Malajzisë si vend dhe kulturë. Kursi do të fillojë më 14 gusht 2017. Kohëzgjatja: 2 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Gjuha Malay Institucioni: Universiteti i Malaya (UM) është dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e…

Read More