Kurs online falas mbi menaxhimin e pasurisë

Kurs online falas mbi menaxhimin e pasurisë

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të shqyrtojnë pasuritë e familjes (investimet dhe pronat) dhe detyrimet (borxhet) dhe shqyrton se si këto duhet të menaxhohen. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Bazat e Financave: Menaxhimi i Bilancit të Bilancit të Familjes Institucioni: Universiteti i Hapur dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017 Si…

Read More

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani! Një herë në vit zhvillohet Beiersdorf International Internship Challenge në Shtabin e tyre të Korporatës në Hamburg, Gjermani. Ftohen 32 studentë të lartë ndërkombëtarë që të konkurrojnë për katër praktika ndërkombëtare të financuara plotësisht. A jeni gati për sfidën? Aplikoni tani deri më 15 korrik për Sfidën më 18/19 shtator 2017. Doni të bashkoheni me ngjarjen tonë? Kjo është ajo që duhet: Në periudhën e planifikuar të praktikës (fundi i 2017/2018)…

Read More

Kurs online falas mbi supër kompjuterat

Kurs online falas mbi supër kompjuterat

Aplikuesit do të zbulojnë se si punojnë superkompjuterët dhe përparimet shkencore të jetës reale, të bëra nga simulimet kompjuterike të sotme. Kursi do të fillojë më 28 gusht 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Supercomputing Institucioni: Universiteti i Edinburgut dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 28 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Rregjistrohu Në FutureLearn…

Read More

Kurs online falas mbi përmirësimin e sistemeve arsimore

Kurs online falas mbi përmirësimin e sistemeve arsimore

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë rreth qasjeve kryesore drejt përmirësimit të vazhdueshëm arsimor përmes studimeve të rasteve të inovacionit arsimor. Ky kurs do të fillojë më 25 korrik 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 25 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Njohja e punës së shkollave dhe sistemeve të arsimit, si…

Read More

Kurs online falas mbi energjinë e rinovueshme

Kurs online falas mbi energjinë e rinovueshme

Në këtë kurs nëntë javë, aplikantët do të mësojnë se si të bëjnë kalimin në 100% të energjisë së rinovueshme nga era, diellore dhe biomasa për energji, ngrohje dhe lëndë djegëse për një të ardhme të qëndrueshme. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017. Kohëzgjatja: 9 javë Itensiteti: 6 orë/javë Tema: Energjia dhe Shkencat e Tokës Institucioni: Delft University of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 5 shtator…

Read More

Kurs online falas mbi projektimin e sistemeve operative

Kurs online falas mbi projektimin e sistemeve operative

Në këtë kurs gjashtë deri në shtatë javë, aplikantët do të mësojnë bazat e projektimit të një sistemi operativ në kohë reale (RTOS) dhe si të ndërtojnë një rrjet Bluetooth në këtë kurs të bazuar në projekte. Ky kurs do të fillojë më 1 shtator 2017. Kohëzgjatja: 6-7 javë përmbajtje që duhet të përfundojnë në ritmin e nxënësve gjatë 13 javëve (15 shtator – 15 dhjetor 2016) Itensiteti: 10 orë/javë Tema: Shkenca Kompjuterike Institucioni: Universiteti…

Read More