Kurs online falas mbi Shërbimet Financiare

Kurs online falas mbi Shërbimet Financiare

Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi është të eksplorojë peizazhin e shërbimeve financiare në Mbretërinë e Bashkuar, si janë rregulluar firmat financiare dhe produktet e tyre dhe si  janë të mbrojtur konsumatorët. Kursi do të fillojë më 7 gusht 2017 Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Shërbimet Financiare pas Krizës Bankare Institucioni: Universiteti i Hapur dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017 Si…

Read More

Konkurs për esetë më të mira

Konkurs për esetë më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët në të gjithë botën Përfitimet: Çmimi prej USD 1.000 Themeluar nga mendimtarët dhe novatorët e transmetimit, iPrice Group u krijua me qëllim të përmirësimit të përvojës së blerjeve online për konsumatorët dhe tregtarët online. Granti i inovatorëve iPrice është një iniciativë e veçantë për studentët si në shkollat e mesme ashtu edhe në arsimin terciar për t’u bërë zgjidhës të problematikave në…

Read More

Kurs online falas në Muzikë

Kurs online falas në Muzikë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë konceptet kryesore dhe qasjet e nevojshme për të kuptuar, krijuar dhe kryer muzikën bashkëkohore. Ky kurs do të fillojë më 17 korrik 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 5 orë/javë Tema: Muzika Institucioni: Kolegji Berklee i Muzikës dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 17 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Aftësia për të luajtur një instrument është e dobishme, por nuk kërkohet detyrimisht. Ju duhet…

Read More

Studime me bursë në Administrim Biznesi

Studime me bursë në Administrim Biznesi

Afati: Afati i aplikimit të bursës është 31 gusht 2017. Bursa i jepet një personi që pritet të shërbejë si ambasador i mirë për Suedinë, nëpërmjet udhëheqjes së tij / saj dhe zhvillimit të përgjegjshëm të biznesit. Rreth Universitetit: Instituti i Kërkimeve Ekonomike i Stokholmit (SCERI) në Shkollën e Stokholmit të Ekonomisë është një institucion prestigjoz që promovon studimet dhe hulumtimet e ekonomisë në Kinë. Niveli i Diplomës: Bursa është në dispozicion për të ndjekur…

Read More