Kurs online falas në njohuri mbi biznesin

Kurs online falas në njohuri mbi biznesin

Në këtë kurs tetë javë, aplikantët do të mësojnë mjete të avancuara të modelit të biznesit për ti ndihmuar të arrijnë një model biznesi të mirë. Ky kurs do të fillojë më 1 tetor 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Delft University of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 1 tetor 2017 Kërkesat e aplikimit Shkolla e mesme; Nocionet bazë mbi biznesin dhe /…

Read More

Konferencë ndërkombëtare në Berlin

Konferencë ndërkombëtare në Berlin

Afati i fundit i aplikimit: 1 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët dhe profesionistët akademikë në karrierës të hershme Vendi: Berlin, Gjermani OpenCon 2017 bashkon studiuesit e hershëm të karrierës dhe studentët nga e gjithë bota për të lidhur dhe fuqizuar gjeneratën e ardhshme të liderëve për të hapur kërkime dhe edukim në komunitetet e tyre. Konferencat e kaluara kanë paraqitur prezantime nga figurat e vendosura si Jimmy Wales (bashkëthemelues i Wikipedia) dhe Julia…

Read More

Mundësi praktike në Tiranë

Mundësi praktike në Tiranë

People in Focus Albania po kërkon të rinj të motivuar për Intership në vitin e fundit Bachelor ose Master me prioritet në shkencat sociale/juridike/ekonomike. Të interesuarit të dërgojnë një CV në emailin: info@peopleinfocus.org ose peopleinfocusalbania@gmail.com Për më shumë informacion klikoni këtu Share This:

Read More

Konkurs kreativ “Trego Bukuritë e Vendlindjes Tënde “

Konkurs kreativ “Trego Bukuritë e Vendlindjes Tënde “

Konkurs kreativ “Trego Bukurite e Vendlindjes Tende “ Ne fokus agroturizmi – vera, vaji i ullirit, ushqimi dhe mikpritja ne zonat rurale. Agjencia per Zhvillim Rajonal 2, Tirane po realizon projektin “Promovim i turizmit te brendshem – Interland / Rruga e Veres dhe Ullirit ”. Projekti financohet nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipermarrjes dhe po zbatohet ne bashkepunim me Bashkite Tirane, Durres, Vore dhe Shijak, shoqatat e biznesit dhe GIZ. Ne funksion…

Read More