Kurs online falas në Biologji

Kurs online falas në Biologji

Në këtë kurs shtatë javë, aplikantët do të kuptojnë parimet gjenetike dhe statistikore që mundësojnë rritjen e përgjegjshme të kafshëve. Ky kurs do të fillojë më 19 shtator 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 4 orë/javë Tema: Biologji & Jeta Shkenca Institucioni: Universiteti Wageningen dhe Hulumtimi dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 19 shtator 2017 Kërkesat e aplikimit: Njohuri shumë të mira në matematikë dhe gjenetikë Njohja e statistikave në nivel universitar Si…

Read More

Mundësi punësimi në Belgjikë

Mundësi punësimi në Belgjikë

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me prejardhje të ndryshme dhe me një gamë të gjerë të përvojave të mëparshme të punës Përfitimet: Pagesa mujore prej 1,600 euro Diplomati i Pavarur kërkon një praktikant që të fillojë punën në zyrën e saj në Bruksel në verën e vitit 2017. Diplomati i Pavarur (ID) është një ndërmarrje unike jo-fitimprurëse në botën e marrëdhënieve ndërkombëtare, diplomacisë dhe parandalimit të konflikteve….

Read More

Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Aplikantët do të mësojnë ruajtjen e të dhënave magnetike, motorët, transformatorët dhe spintronikën. Ky kurs do të fillojë më 16 gusht 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 8-12 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 16 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit: Fizikë, dhe kimi në nivelin e vitit të parë universitar Njohja me strukturën e materialeve dhe lidhjen Një sfond njohurish në fizikë është i dobishëm,…

Read More

Praktikë e paguar në Bruksel

Praktikë e paguar në Bruksel

Afati i fundit i aplikimit: 19 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë me aftësi dhe interesa të rëndësishme Përfitimet: EUR 755 në muaj Kandidati i suksesshëm për programin e Automjeteve Intern Autumn 2017 do të punojë me automjetet e T & E dhe ekipet e mallrave, duke u fokusuar në mbështetjen e fushatave të T & E për automjetet më pak ndotëse. Si pjesë e kësaj do të ndërmarrë një projekt të veçantë…

Read More