Kurs online falas

Kurs online falas

Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi është të kuptoni bazat e kaligrafisë islame dhe arabe dhe të zhvilloni aftësitë tuaja të kaligrafisë. Kursi do të fillojë më 14 gusht 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 2 orë në javë Tema: Kaligrafi Islame Institucioni: Universiteti i Malaya (UM) dhe të Ardhmen mësojnë Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit: Ky kurs është për të gjithë ata…

Read More

Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Aplikantët do të mësojnë se si firmat mbledhin fonde për të financuar biznesin e tyre. Kohëzgjatja: Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë Itensiteti: 30-40 orë/javë Tema: Ekonomia dhe Financat Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos aplikanti Kërkesat e aplikimit: Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve Vlerësimi i rrezikut të projektit Tregjet dhe institucionet financiare Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen…

Read More

Punë vullnetare në lidhje me pasuritë e patundshme

Punë vullnetare në lidhje me pasuritë e patundshme

Fondacioni Kombëtar për Ruajtjen e Historisë, në partneritet me degën e saj, Korporata Kombëtare e Investimeve të Komunitetit të Besimit (NTCIC), njofton praktikën e Tony Goldman për Diversitetin në Ruajtjen dhe Zhvillimin e Komunitetit. Tony Goldman ishte një anëtar themelues i bordit të Trustit Kombëtar dhe NTCIC, dhe dihet se ka krijuar një trashëgimi të diversitetit dhe përfshirjes. Trajnimet e Trustit Kombëtar janë mundësi afatshkurtra, të vullnetshme të të mësuarit eksperimental, pa pritje të punësimit…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për gazetarë

Konkurs ndërkombëtar për gazetarë

Afati i aplikimit: 25 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: Femrat gazetare nga e gjithë bota Përfitimet: Grante USD 230,000  për të mbështetur femrat gazetare Fondi i Howard G. Buffett i IWMF për Gazetaret Femra mbështet prodhimin e projekteve ambicioze dhe tregimet e pa raportuara në nivel global. Për nëntë vitet e ardhshme, IWMF do të ofrojë një total vjetor prej 230,000 dollarë amerikanë për grante për të mbështetur gratë gazetare në projektet dhe përpjekjet e tyre. Fondi…

Read More

Seminar dy ditor në Barcelonë/Shpenzimet e paguara

Seminar dy ditor në Barcelonë/Shpenzimet e paguara

Afati i fundit i aplikimit: 1 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e shkencave politike, marrëdhënieve ndërkombëtare si dhe ekonomisë, historisë, ligjit dhe shkencave shoqërore Vendi: 17-18 tetor 2017 në Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) – Spanjë Disa kriza të ndërlidhura po ndikojnë thellësisht në marrëdhëniet midis Bashkimit Evropian dhe Turqisë. Kriza e refugjatëve, përpjekja e dështuar e grushtit të shtetit në Turqi të korrikut 2016, aspiratat e Mbretërisë së Bashkuar për të dalë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Indi

Konkurs ndërkombëtar në Indi

Afati i fundit i aplikimit: 18 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: krijuesit e filmave jo profesional Çmimi: një shans për të fituar një udhëtim 12-ditor të të gjitha shpenzimeve të paguara në Indi Filmbërësit që dëshirojnë, ky është shansi për të kapur tregimet e komuniteteve që jetojnë në parajsën shumë tropikale të Indisë – Kerala falas përmes bursës së Filmit Botëror të Nomadit! Nëse jeni një krijues filmi, kjo është shansi juaj për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fituesit e quajtur të Shkëlqyeshëm do të marrin cmimin prej 1,000 EUR secili ICIA është një organizatë ndërkombëtare, apolitike, jofitimprurëse e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së…

Read More