Aktivitet për aktorët e shoqërisë civile

Aktivitet për aktorët e shoqërisë civile

Takim konsultativ përmbyllës me aktorë të shoqërisë civile – Tiranë Në zbatim të Ligjit Nr. 146/2014 “Për Njoftimin dhe Konsultimin Publik”, Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMShC), ka ndërmarrë iniciativën për të realizuar takime konsultative me aktorë të shoqërisë civile. Këto takime do të jenë territorialisht gjithëpërfshirëse duke mundësuar edhe dëgjim të orientimeve të pjesëmarrësve mbi mënyrën dhe organizimin e proceseve administrative dhe vendimmarrëse të Institucionit. Në vijim, ju ftoheni të merrni pjesë në…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për filma të shkurtër

Konkurs ndërkombëtar për filma të shkurtër

Afati i aplikimit: 01 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: kushdo Çmimi: kupon dhuratë me vlerë 500 euro secili në një dyqan të mirënjohur në internet A keni merak për natyrën? A dëshironi të jeni pjesë e një zgjidhjeje për sfidat? Ndjeheni krijues? INSPIROHUNI, GJENI NJË HISTORIKË, BËNI HULUMTIMIN TUAJ, RRËMBENI KAMERËN TUAJ DHE BËNI FILMIN TUAJ TË SHKURTËR TANI! Këtë vit ka 3 tema emocionuese: BUILD GREEN, LIVE GREEN (GREEN INFRASTRUKTURA) DITA E FUNDIT NË…

Read More

Trajnim mbi gazetarinë investigative

Trajnim mbi gazetarinë investigative

Je student gazetarie që dëshiron të luftojë korrupsionin? Ftoheni të aplikoni për të qenë pjesë e laboratorit të gazetarisë investigative! Studentët e përzgjedhur që do të shfaqin pasion dhe kurajo për gazetari të pavarur dhe investiguese, do të ftohen për të marrë pjesë në një program trajnimi, si dhe do të shkruajnë raportime investiguese mbi çështje të rëndësishme në Shqipëri. Pajisje teknologjike nga më të fundit dhe trajnim mbi gazetarinë do të ofrohen nga ekspertë shqiptarë…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë teorinë dhe praktikën e programimit në Erlang, përmes ushtrimeve praktike dhe projekteve të sugjeruara. Kursi do të fillojë më 7 gusht 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 5 orë në javë Tema: Erlang Institucioni: Universiteti i Kentit dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit: Ky kurs është i dizajnuar për këdo që ka përvojë paraprake të…

Read More

Bursa dhe kurse falas për mësimin në distancë

Bursa dhe kurse falas për mësimin në distancë

Nëse dëshironi të studioni falas dhe në të njëjtën kohë dëshironi të përfitoni nga një edukim ndërkombëtar, kjo është ajo ku duhet të filloni. Arsimi në distancë është një mundësi reale. Është më e lirë se sa të studiosh jashtë vendit sepse gjithçka bëhet në internet. Në informacion gjeni një listë e bursave online dhe kurse online falas për të marrë në rrugën e duhur. Për më shumë informacion klikoni këtu Shikoni një video tutorial në youtube…

Read More