Shkollë verore falas

Shkollë verore falas

Shkolla Verore Evropiane hap dyert në 4 – 8 Shtator 2017, për studiues të rinj, përfaqesues të administratës publike, OShC-ve, medias, biznesit dhe grupeve të tjera të interesit në Shqipëri. Shkolla Verore Evropiane është një partneritet i Delegacionit të Bashkimit Evropian, Këshillit Kombëtar të Integrimit Evropian dhe Fondacionit Shoqeria e Hapur per Shqipërine dhe Friedrich Ebert Foundation Tirana (FES). Ai synon të identifikojë dhe angazhojë aktorë të spikatur nga fusha të ndryshme, për të krijuar…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: artistët dhe krijuesit e gjeneratës së re për të treguar veprat e tyre Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të shpërblehet me 300,000 YEN (më shumë se 2,700 USD) Punimet artistike dhe produktet që propozojnë dritën për epokën e re dhe promovojnë ruajtjen e energjisë, bazuar në konceptin e ndriçimit të zgjuar të Yokohama, kanë të drejtë aplikimi. Nuk ka kufizime në lidhje…

Read More

Konkurs nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar

Konkurs nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar

UNIONI I GAZETAREVE SHQIPTAR SHPALL KONKURSIN  “VANGJUSH GAMBETA” 2017 Unioni i Gazetarëve Shqiptarë, me mbështetje të JTI shpall konkursin për dhënien e çmimeve “Vangjush Gambeta 2017”, për raportimin më të mirë ekonomik të publikuar gjatë këtij viti nga gazetarë ekonomik nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Konkursi përfshin shkrimin më të mirë ekonomik të botuar në shtypin e shkruar përkatësisht atë të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë, si dhe një çmim për raportimin më të mirë ekonomik…

Read More

Konkurs ndërkombëtar mbi sigurinë globale

Konkurs ndërkombëtar mbi sigurinë globale

Afati i fundit i aplikimit: 27 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ ose grup individësh ose organizate (nga sektori privat ose publik), i cili kontribuon në sigurinë globale Çfarë ofrohet: një çmim të holla prej rreth 9143.55 euro, të gjitha shpenzimet e udhëtimit për fituesin për të marrë pjesë në ceremoninë e dhënies së çmimeve në Gjenevë Në vitin 2015, nën ombrellën e Iniciativës së Kreativitetit dhe Inovacionit, GCSP dhe Programi i saj…

Read More