Kurs online falas nga Microsoft

Kurs online falas nga Microsoft

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë se si të ndërtojnë Apps të biznesit që punojnë në faqe, tableta dhe shfletues pa shkruar ndonjë kod. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4-8 orë/javë Tema: Shkenca Kompjuterike Institucioni: Microsoft dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos aplikanti Kërkesat e aplikimit Kuptimi i koncepteve themelore të të dhënave të tilla si Excel Njohja e formulave të thjeshta Excel dhe logjika themelore e programimit do të ndihmojnë…

Read More

Praktikë e paguar në Bruksel

Praktikë e paguar në Bruksel

Afati i aplikimit: 16 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me njohuri akademike në gazetari, komunikim, politikë, shkencë shoqërore ose ekuivalente Përfitimet: pagesa mujore Me një rrjet të koordinatorëve kombëtarë të lidhur me mbi 1.200 ofrues vendas të informacionit dhe partnerë në 34 shtete evropiane, Eurodesk është burimi kryesor i informacionit mbi politikat evropiane dhe mundësitë për të rinjtë dhe ata që punojnë me ta. Eurodesk Brussels Link koordinon aktivitetet e partnerëve kombëtarë, i…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Afati i aplikimit: 30 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët në BA, MA dhe PhD në studimet e arteve të bukura, dizajnit, arteve pamore, nga çdo pjesë e botës Çmimet që do të jepen: një (1) Çmimi Special dhe shtatë (7) Shpallje Nderi Shoqata e Dizajneve Grafike PLAKART, në partneritet me Muzeun e Qytetit të Shkupit, shpall konkursin e 10-të Ndërkombëtar të Posterave të Studentëve (ISPC), Shkup 2017, mbi temën “Realiteti Artificial”….

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues, dizajner grafik, karikaturistë dhe artistë të tjerë Çmimi: shpërblime në para arrin përafërsisht. 4,600 euro për veprat më të mira Tschutti heftli, revista e futbollit zviceran ka hapur një konkurs të ilustruar për albumin e futbollit 2018 dhe fton të gjithë ilustruesit të marin pjesë. Që nga viti 2008, Revista ka botuar një album me etiketa me ekipet e futbollit të dizajnuara nga…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtëmbëdhjetë javor, aplikantët do të shqyrtojnë inxhinierinë përmes dizajnit. Mësoni mjetet dhe teknikat që përdorin inxhinierët për të zhvilluar zgjidhje inovative për problemet e botës reale. Ky kurs do të fillojë më 14 gusht 2017. Kohëzgjatja: 16 javë Itensiteti: 6-8 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit Algjebra e shkollës së mesme; Konceptet bazë të…

Read More

Disa këshilla si të përgatiteni për studimet jashtë vendit

Disa këshilla si të përgatiteni për studimet jashtë vendit

Nëse dëshironi të aplikoni për bursë jashtë vendit, duhet të përgatisni disa hapa në avancim. Duke bërë kështu, ju mund të ndiheni më të sigurt dhe do të jeni gati për t’u kualifikuar për aplikimin e bursës që ju intereson dhe ju përshtatet. Gjëja e parë që mund të përgatitni është të dini se në çfarë fushe apo subjekti dëshironi të përfshiheni, në cilin universitet doni të merrni pjesë dhe cili program bursash aplikohet. Këto…

Read More