Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Në këtë kurs trembëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë se si të krijojnë dhe optimizojnë rrjedhat fizike, financiare dhe të informacionit të një zinxhiri furnizimi për të përmirësuar performancën e biznesit – pjesë e kredencialit mikromaster mitx në Menaxhimin e Zinxhirit të Furnizimit. Ky kurs do të fillojë më 6 shtator 2017. Kohëzgjatja: 13 javë Itensiteti: 8-12 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më…

Read More

Kurs online falas në Art dhe Kulturë

Kurs online falas në Art dhe Kulturë

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të eksplorojnë historinë e Hollivudit, nga Edison dhe lindja e filmit në ngritjen e internetit. Kohëzgjatja: 4 javë (8 njësi) Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Arte dhe kultura Institucioni: Universiteti i Pensilvanisë dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendoset nga aplikanti Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar. Pasi aplikanti të aplikojë…

Read More

Kurs online falas në Shkenca Komjuterike

Kurs online falas në Shkenca Komjuterike

Në këtë kurs tre javor, aplikantët do të mësojnë se si të kryejnë dhe analizojnë hulumtimet e UX në shkallë duke përdorur mjete online si testimi i A / B dhe analytics web. Ky kurs do të fillojë më 26 shtator 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Shkenca Kompjuterike Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 26 shtator 2017 Kërkesat e aplikimit Rekomandohet përfundimi me sukses i:…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë rreth bashkëpunimeve të suksesshme mes familjeve dhe mësuesve dhe pse ato çojnë në rezultate të përmirësuara për studentët dhe shkollat. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve Institucioni: Universiteti i Harvardit dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendoset vetë Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për…

Read More

Mundësi punësimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë

Mundësi punësimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e përkthyesit në Zyrën e Atasheut të Mbrojtjes (DAO). Si të aplikoni: NJOFTIM I RËNDËSISHËM: Ju DUHET të aplikoni për pozicionet e Misionit (me përjashtim të USAID-it dhe pozicionet e Korpusit të Paqes) duke përdorur formularin DS-174 (Aplikimi për punësim si personel i punësuar në nivel lokal apo anëtar i familjes). Aplikimet pa këtë formë nuk do/nuk merren parasysh. Shkarkoni Formularin e Aplikimit…

Read More

Mundësi financimi për përkthimin e veprave letrare

Mundësi financimi për përkthimin e veprave letrare

Në vijim të nismave të ndërmarra për mbështetjen dhe promovimin e letrave shqipe jashtë vendit Ministria e Kulturës hap për të dytën herë Fondin e Përkthimit nga Gjuha Shqipe. Përvoja e vitit të kaluar dëshmoi për një hap të rëndësishëm të ndërmarrë nga Ministria e Kulturës për përhapjen e letërsisë shqipe jashtë vendit nëpërmjet mbështetjes së përkthimit të gjashtë veprave në gjuhë të ndryshme si: italisht, spanjisht, frengjisht apo sllovenisht. Ky fond ndikoi gjithashtu në…

Read More

Seminar për gazetarë në Gjermani

Seminar për gazetarë në Gjermani

Seminar për gazetarë me njohuri në gjuhën gjermane ++ Data: 15-29 Shtator Afati i aplikimit: 31 Korrik Gazetarët me njohuri në gjuhën gjermane mund të aplikojnë deri më 31 korrik për pjesëmarrjen në një seminar të organizuar nga Fondacioni Sakson për Kualifikimin e Medias. Seminari zhvillohet në Leipzig më 18 – 29 shtator. Në përmbajtjen e seminarit janë: strukturat dhe mënyra e punës në televizion, radio, median e shkruar dhe online në sistemin dual mediatik…

Read More