Mundësi studimi me bursë në Poloni

Mundësi studimi me bursë në Poloni

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nga e gjithë bota Bursa ofron: rreth 700 euro në muaj Akademia polake po pret aplikime për bursën PhD në biologjinë sasiore, fizikën teorike. Bursa është e hapur për aplikantët nga e gjithë bota. Qëllimi i bursës është të ndihmojë studentët në fushën e hulumtimit të biologjisë sasiore, fizikës teorike. Kriteret e aplikimit: Kandidati, në varësi të sfondit arsimor duhet të ketë: Një diplomë…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë rreth funksioneve të valëve dhe interpretimit probabilistik të tyre, ekuacionit Schruninger, dhe vetitë e vëzhguesve kuantike. Ky kurs do të fillojë më 13 shtator 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 12+ orë/javë Tema: Fizikë Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Si të bashkoheni me këtë kurs: Shkoni në faqen e internetit të kursit këtu Krijoni një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të…

Read More

Bursa studimi në Republikën Çeke

Bursa studimi në Republikën Çeke

Afati i aplikimit: 30 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentë nga vendet në zhvillim Përfitimet: 500 euro në muaj Qeveria e Republikës Çeke ofron bursa në kuadrin e Asistencës së saj për Zhvillim të Jashtëm në mbështetje të studimit të shtetasve të huaj nga vendet në zhvillim në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën Çeke. Këto të ashtuquajtura Bursat e Qeverisë janë të dizajnuara për të mbuluar kohëzgjatjen standarde të studimit: Kriteret…

Read More

Trajnime falas në Hollandë

Trajnime falas në Hollandë

Afati i aplikimir: 20 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës nga Shqipëria, Bosnjë-Hercegovina, Gjeorgjia, Kosova, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Serbia, Turqia, Ukraina Vendi: 4 – 13 tetor 2017, Hagë – Holandë Programi i Trajnimit “The Matra Rule of Law” është hartuar për të forcuar kapacitetet institucionale në fushën e ligjit brenda organizatave qeveritare në Shqipëri, Bosnje-Hercegovinë, Gjeorgji, Kosovë, Maqedoni, Moldavi, Mal të Zi, Serbi, Turqi dhe Ukrainë. Për këtë qëllim, shtatë programe trajnuese…

Read More

Bursa studimi në Japoni

Bursa studimi në Japoni

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët çdo kombësie përvec asaj japoneze Përfitimet nga bursa: hulumtimi i plotë dhe qëndrimi Fondacioni Ndërkombëtar Matsumae (MIF) është një organizatë joqeveritare. Fondi i tij bazohet vetëm në donacionet e shumë njerëzve japonezë, të cilët janë përgjigjur me dashamirësi ndaj thirrjes së Dr Shigeyoshi Matsumae. Përderisa shumë donacione ofrohen me mirësi nga ndërmarrjet dhe grupet  e ndryshme, shumica e donatorëve janë individë që i…

Read More

Kurs online falas në Fizikë

Kurs online falas në Fizikë

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë mënyrën se si gjërat lëvizin. Kursi është i bazuar në mekanikë dhe  do të fillojë më 4 shtator 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Fizikë Institucioni: Universiteti Rajs dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar. Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe…

Read More

Bursa për studime postdoktorale

Bursa për studime postdoktorale

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studiues me një specializim rajonal në Federatën Ruse ose në Evropën Juglindore Çfarë ofron bursa: Pagesën vjetore prej 40,500 USD Instituti i Studimeve Evropiane, Ruse dhe Euroaziatike (EURUS) në Universitetin Carleton mirëpret aplikimet për bursa të doktoraturës. Doktoranti do të punojë nën mentorimin e një anëtari të fakultetit në EURUS. Kriteret e aplikimit: Kandidatët duhet të kenë mbaruar me sukses dhe të depozitojnë disertacionin…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i fundit i aplikimit: 22 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentë dhe dizajnerë të rinj nga e gjithë bota të cilët kanë marë diplomën e tyre jo më shumë se tre vjet më parë, me një datë të diplomimit pas 1 janarit 2014 Çmime: 3000 euro për çmimin e parë, 2000 euro për çmimin e dytë dhe 1000 euro për të tretën Konkursi Pure Talents, një nga garat më të njohura ndërkombëtare për dizajnerët…

Read More

Kurs online falas mbi Shëndetësinë

Kurs online falas mbi Shëndetësinë

Në këtë kurs 6-javor, aplikantët do të eksplorojnë mënyra të reja dhe më të mira për organizimin e shërbimeve shëndetësore dhe të kujdesit social, për të përmirësuar cilësinë. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Intensiteti: 3 orë në javë Tema: Përmirësimi i cilësisë në shëndetësi Institucioni: Universiteti i Bath dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017 Si të filloni këtë kurs:…

Read More

Kurs online falas mbi Mirëqenien Sociale

Kurs online falas mbi Mirëqenien Sociale

Në këtë kurs 3-javor studentët do të kuptojnë se si matja dhe promovimi i mirëqenies mund t’i bëjë njerëzit, organizatat dhe shoqëritë më të fokusuar, të vëmendshëm dhe efektivë. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Intensiteti: 2 orë në javë Tema: Mirëqenia Sociale Institucioni: Universiteti i Edinburgut dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017 Si të nisni këtë kurs: Klikoni…

Read More
1 2 3 17