Kurs online falas mbi sipërmarrjen

Kurs online falas mbi sipërmarrjen

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë aftësitë e biznesit dhe mentalitetin e fillimit që nevojiten për të ndërmarrë rrugën e tyre sipërmarrëse nga programi për sipërmarrësit që aspirojnë, MIT Launch. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 1-3 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos vetë aplikanti Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari…

Read More

Kurs online falas mbi krijimin e aplikacioneve

Kurs online falas mbi krijimin e aplikacioneve

Në këtë kurs, Microsoft do t’ju mësojë udhëzimet dhe praktikat më të mira të kërkuara për të krijuar një aplikacion të ri nga e para. Ju gjithashtu do të mësoni si të riparoni faqet e paarritshme siç ekzistojnë tani. Kursi do të fillojë më 21 korrik 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Shkenca Kompjuterike Institucioni: Microsoft dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 21 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit Një…

Read More

Studime doktorature me bursë

Studime doktorature me bursë

Shtyhet thirrja për bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Aegean, Athinë, Greqi. Në kuadër të Programit Erasmus+ është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e nivelit Master /PhD të Universitetit të Tiranës në Universitetin Aegean, Athinë, Greqi. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për shkrimin/hulumtimin e tezës së tyre; Nivelet e mobilitetit për studentët: – PhD; Kohëzagjatja e bursave: -3…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Mundësi studimi me bursë në Greqi

Shtyhet thirrja për bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Aegean, Athinë, Greqi. Në kuadër të Programit Erasmus+ është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e nivelit Master /PhD të Universitetit të Tiranës në Universitetin Aegean, Athinë, Greqi. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për shkrimin/hulumtimin e tezës së tyre; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Master; Kohëzagjatja e bursave: -3…

Read More

Praktikë e paguar për studentët e Financave

Praktikë e paguar për studentët e Financave

Afati përfundimtar i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: studentët master në Financë me njohuri të programimit në bazat e të dhënave Përfitimet: zbritje prej 600 euro NN Investment Partners është menaxheri i aseteve të NN Group N.V., një korporatë e tregtuar publikisht. Produktet dhe shërbimet e menaxhimit të investimeve ofrohen në nivel global nëpërmjet qendrave rajonale në disa vende anembanë Evropës, Shteteve të Bashkuara, Lindjes së Mesme dhe Azisë, me Holandën si qendër…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët  në çdo fazë studimi nga mbarë bota Çmimi: projekti më i mirë do të shpërblehet me çmime, të cilat duhet të shpallen për konkursin për 2017. Fondacioni i Arsimit të Hidrogjenit (HEF) ka shpallur dhe ka hapur konkursin e saj ndërkombëtar për dizajnin e studentëve për 2017. Konkursi i Dizajnit të Studentëve të Hidrogjenit 2017 sfidon ekipet studentore nga e gjithë bota për të…

Read More

Mundësi punësimi nga OSBE

Mundësi punësimi nga OSBE

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: kandidatët nga shtetet anëtare të OSBE-së Përfitimet: Paga totale prej 4,857 Euro Sekretariati i OSBE-së po ka hapur aplikimet për pozicionin e  Zyrtarit të Komunikimit të Avancuar në Vjenë, Austri. Seksioni i Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Mediat (COMMS) mbështet dhe këshillon Sekretarin e Përgjithshëm dhe Kryesinë e OSBE-së mbi aktivitetet e tyre të mediave dhe marrëdhënieve me publikun dhe informon publikun për punën e OSBE-së përmes mediave…

Read More

Studime post doktorature me bursë në Francë

Studime post doktorature me bursë në Francë

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë të doktoratës Granti ofron: 2,000 euro në muaj Si pjesë e partneritetit midis Fondacionit Gerda Henkel dhe Kolegjiumit të Edukimit Mondial, dy grante pas doktoratës do të jepen për një periudhë prej 12 muajsh për dy studiues të rinj që jetojnë jashtë Francës. Collège d’études mondiales është një qendër shkëmbimi dhe reflektimi për kërkuesit në Shkencat Sociale dhe Humanistike. Institucioni përballet…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Belgjikë

Mundësi studimi me bursë në Belgjikë

Afati i fundit i aplikimit: 30 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Përfitimet: EUR 23787 në vit (EUR 1982 në muaj) Universiteti Ghent tani pranon aplikime për financim të plotë të Ph.D. Studentships në Precision Agrikulture brenda Departamentit të Menaxhimit të dheut, Fakulteti i Bioshkencës Inxhinierike në Universitetin Ghent (UGent) në Belgjikë. Qëllimi i projektit është krijimi i një platforme hulumtuese që kombinon tokën dhe sensorët e kultures, modelimin dhe teknologjinë e kontrollit…

Read More
1 2 3 21