2 muaj në Vienë për të rritur Startup-in tuaj

Vienna Business Agency është duke kërkuar për sipërmarrës dhe themelues  të cilët duan të zhvillojnë startup-et e tyre në Austri ,Gjermani , Zvicër dhe të gatshëm të shpenzojnë 2 muaj në Vienë me të gjitha kostot e mbuluara (udhëtimi , akomodimi, Pioneers Festival, konsultat dhe workshop). Programi zhvillohet ne muajin Maj dhe Qershor 2017.

Kjo mundësi u ofrohet 6 startup-eve premtuese (numri mund të variojë nga përzgjedhja e organizatorëve)

Paketa përfshin:

  • Kostot e udhëtimit drejt Vienës
  • Akomodimin për 2 muaj
  • Biletat për Festivalin e Pionierëve 2017
  • 10 orë trajnim me vlerë 2.000 euro
  • Ambjentin e përbashkët të punës për 2 muaj

Afati i aplikimeve: 31 Janar 2017

Për më shumë informacione dhe aplikim, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare në këtë LINK

 

Leave a Comment