100% mbulim tarife/ Bursa Masteri në Estoni

Kush mund të aplikojë: Studentë të diplomuar nga çdo vend

Bursa: Mbulon 100% tarifën e shkollimit për 2 vite, bazuar në rezultatet e pranimit.

Afati i aplikimit: 15 Prill 2016

Përshkrimi

Universtiteti i Tartu-së (në Estoni) i bën pjesë në 3 përqindshin e universiteteve më të mira të botës dhe është i pari për 10 universitetet më të mira në rajonin lindor. Është universiteti me rankimin më të lartë në Balltik.

Universiteti i Tartu-së është duke ofruar programe Masteri në Shkenca Politike dhe Sociale:

  • Demokracia dhe Qeverisja
  • Bashkimi Evropian-Studimet Ruse
  • International Relations and Regional
  • Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Studime Rajonale
  • Studime të Rajonit të Detit Baltik

Të gjitha programet kombinojnë njohuri të plota akademike me trajnime në kompetencat bazë, duke iu përgatitur ju për një karrierë në publik, si dhe në sektorin privat apo akademik.

Lidhur me hapat e aplikimit dhe të tjera informacione, ju lutemi aplikoni në këtë LINK.

Për pyetje kontaktoni:

Ms Oliivia Võrk, Coordinator
Johan Skytte Institute of Political Studies

University of Tartu

oliivia.vork@ut.ee

Leave a Comment