Mundësitë e publikuara

Njoftimet e fundit

  • September 9, 2023

Kurse online shqip në fusha digjitale

Profesionet Dixhitale dhe sidomos fushat e ICT sot janë kthyer në profesionet më të dëshiruara nga të gjithë, për shkak

Lexo më shumë
  • September 7, 2023

Praktikë në Kuvendin e Shqipërisë

Instituti Kombëtar Demokratik për Çështjet Ndërkombëtare (NDI Albania) në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë ka hapur thirrjen për aplikime për

Lexo më shumë
  • August 28, 2023

Thirrje për aplikime/ Trajnim për gazetarë

IDM dhe Faktoje organizojnë programin e trajnimit mbi transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike mbi buxhetin dhe prokurimet publike, buxhetimin

Lexo më shumë

Mundësitë e publikuara për kategorinë:

Individ

August 25, 2023

Mundësi punësimi pranë OSBE

OSBE në Shqipëri ka si qëllim promovimin e demokracisë, rregullin e ligjit dhe të drejtat e njeriut si dhe të

Lexo më shumë
August 3, 2023

Mundësi punësimi: Prezantuese në Showroom

“Lobby Home” sh.p.k është qendra më e re tregtare dhe inovative në fushën e arredimit me një siperfaqe prej 13’000

Lexo më shumë
July 18, 2023

Mundësi punësimi/ Financiere/e

Lobby Home sh.p.k është qendra më e re tregtare dhe inovative në fushën e arredimit me një siperfaqe prej 13’000

Lexo më shumë
August 3, 2023

Kurse online falas nga Universiteti Harvard

Zgjeroni aftësitë tuaja në fusha të ndryshme dhe bëhuni pjesë e një rrjeti global studentësh duke ndjekur kurset online falas

Lexo më shumë
August 3, 2023

Praktikë në Shtëpia Studio Kadare

A jeni kuriozë të mësoni si funksionojnë muzetë? Dëshironi të mësoni nga profesionistë dhe të krijoni eksperiencë në sektorin e

Lexo më shumë
August 11, 2023

Shpallen aplikimet në Akademinë Sigurisë për oficerë të Policisë së Shtetit

Bazuar në parimet e meritokracisë dhe shanseve të barabarta, si dhe me qëllim plotësimin e organikës, me profesionistë të mirëpërgatitur

Lexo më shumë

Mundësitë e publikuara për kategorinë:

Kompani

July 18, 2023

Mundësi punësimi/ Agjent terreni tek Lobby Home

Lobby Home sh.p.k është qendra më e re tregtare dhe inovative në fushën e arredimit me një siperfaqe prej 13’000

Lexo më shumë
August 2, 2023

Mundësi punësimi: Punonjëse Data Entry

R&R Computer Services, në kuadër të zgjerimit, interesohet të rekrutojë një Punonjëse Data Entry, me kohë të plotë. Të interesuarat

Lexo më shumë
July 29, 2023

Balkathon 4.0/ Konkursi Digjital i Ballkanit Perëndimor

Aplikoni deri më 13 shtator dhe keni një shans për të fituar mentorim dhe një nga gjashtë çmimet nga grupi

Lexo më shumë
July 22, 2023

Grant/ Thirrje për projekt-propozime nga OJF

Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO) ka hapur për herë të pestë thirrjen për projekt-propozime për organizatat jofitimprurëse “RYConnecting You(th)”.

Lexo më shumë
July 17, 2023

Konkursi ndërkombëtar i arkitekturës/ Riciklo – Kreativ 2023

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT), në bashkëpunim me organizatën GO2 Albania, programin B4Students,

Lexo më shumë
July 29, 2023

Praktikë në Komisionin Evropian

Rreth praktikës Komisioni Evropian ka lançuar 2 lloje praktikash: një praktike administrative dhe një praktikë përkthimi pranë Drejtorisë së Përgjithshme

Lexo më shumë
  • Animated Image
shape
shape

Keni pyetje?

Na shkruani dhe ekipi i Mundesi.Al do ju përgjigjet menjëherë!

Home 3 Contact Form

A je një kompani?

A je një profesionist?

Mundësi punësimi, trajnime, bursa, grante dhe konkurse